PDA

View Full Version : HELP!!!! Need info on Painter for G4!



EasyRider
06-05-2003, 05:24 PM
I've got a PowerMac G4 (which I realize not many folks have), and I'm having a bit of a problem with memory space. I can't figure out how to reconfigure RAM allotments for my varying programs. I know on the old OS 9 you could pull up the program's info window and reconfig the allotment there, but I can't do that on OS 10.2.

PLEASE HELP!!!!

The reason I need this is because my Painter is set on the bare minimum RAM allotment, and I can't get it to do shit. I've got 1.5 gigs of RAM on this thing, so I ought not have ANY problems with getting a program to run.

Any help from the Mac-heads out there would be extremely appreciated.

Tra_Vuzz
06-08-2003, 07:14 AM
go here ... you might find the answer to your problem.


http://www.macfixitforums.com/php/showflat.php?Cat=&Board=Forum35&Number=493380

EasyRider
06-09-2003, 01:40 PM
Tra_Vuzz, thanks a heap, man! That particular thread didn't help much, but I found what I was looking for elsewhere on the site! Thanks for the heads-up, because I had never heard of that site. Much valuable resource. Thanks again!